verdens beste hamburgere… vanvittig saftige hamburgere. Spesiell ingrediens som tilsettes som bare gjør ALT og med skogsbacon i biter inni. Oppskriften er å finne i denne boken, og anbefales på det aller sterkeste.
Helt naturlig mat av René Zografos
I tillegg lagde jeg hjemmelagde hamburgerbrød. Jeg må jo helt klart prøve noe nytt. Så da ble dette oppskriften forsøkt for dagen. Helt uten melkeprodukter :)
10 stk hamburgerbrød!
2,5-3 dl havremelk
1dl vann
25-50gr fersk eller tørr gjær
1 ss sukrin
3/4 - 1 ts salt
ca. 500gr fullkornshvetemel
50-75g blå soft spesial
- pisket egg og sesamfrø
tips: leste at mange bruker vann og sesamfrø. Selv har jeg brukt egg og sesamfrø tidligere,
og etter denne gangen med bruk av vann slettet jeg det like fort fra oppskriften.
- Bland lunken væske med gjær.
- Bland i resten av ingrediensene (vent med margarin). Bruk gjerne
eltemaskin om du har.
- Margarin blandes inn helt til slutt i terninger. Det gikk helt fint å gjøre dette for hånd
for denne margarinen er svært myk.
Hev den ferdige deigen under lokk eller plast rundt en time.
Form boller og trykk de flate med hånden på bakebrett.
La de etterheve 10min. Pensle på vispet egg og strø på godt med sesamfrø.
Bruk gjerne både sorte og hvite sesamfrø.
Stek 11-12min ved 225grader midt i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar