Her er mine ihvertfall :D.
Denne oppskriften passer til 3 personer. Server med salat eller brød ved siden av (noe jeg ikke har lagd til i dag når jeg prøvde ut dette her). Jeg hadde også litt lite løk, men bruk halvannen løk som oppskriften under når du skal prøve dette.
Av grønnsaker MÅ man ha 1stk Squash. Innholdet av den skal være med i fyllet.
Ellers kan man velge hva man vil ha, for eksempel paprikaer eller tomaeter.
2ss olje til steking
1,5 løk + 1 fedd hvitløk (gjerne 2)
500g kjøttdeig
1 stor gulrot
2 ss ketchup (eller tomatpuré)
1 rød chili
2dl vann
1 kjøttbuljongterning
salt, pepper, oregano
litt rasp til kjøttblandingen
skiver til gratineringen på toppen
(en veldig varm dag.... dugg på grønnsakene med en gang de kommer ut av kjøleskapet :)
- Hul ut grønnsaker. For denne porsjonen passer det fint med 2 deler squash og 3-4 paprika.
Legg de på papir på et stekebrett.
Sett ovnen på 220grader.
- Finhakk løk og hvitløk.
- Finrasp gulrot og chili.
- Grovhakk innholdet av en squash
- Grovrasp litt ost til å ha i kjøttblandingen.
Bruk veldig gjerne Synnøve Findens Orginale eller utvalgte. De smaker ekstra godt!!
- Stek kjøttdeig i olje sammen med løk og hvitløk.
- Ha i gulrot, squash og chili.
- Ha i ketchup, vann og buljong. Smak til med krydder.
-La det koke i 10-15minutter.
Fyll grønnsakene:
- Legg på osteskiver. Gjerne to lag :)
- Gratiner midt i ovnen på 220grader i 15 minutter.
Og husk tilbehør. Salat eller hvitløksbaguetter eller lignende.
Nam!! Kos dere :))
(Mannen fikk når han kom hjem ;-)
(Ikke fullt så fornøyd med close-ups... men.... ingen bilder, ingen mat)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar