Velkommen til min matblogg!!

Jeg legger ut oppskrifter på mat som vi syns er verdt å dele med andre. For det meste mat laget fra bunnen av. Jeg er gift med en matglad mann, og sammen har vi to små barn; en jente på 4år og en gutt på 2år.
Begge våre barn har melkeproteinsallergi, og det gjør at vi må bytte ut ingredienser med melkefrie alternativer. Vi begrenser i tillegg sukker og saltbruk.
Vi prøver gjerne ny mat og syns annerledes mat er spennende.

Legg igjen en kommentar før du går :)

Ta deg også turen til Hobbybloggen min:
http://hobbysaker.blogspot.com
Epost for kontakt: toftegubben (a) hotmail.com

mandag 4. juni 2012

Kompisbrød (vanlig og lavkarboversjon)


Kompisbrød er rett og slett nydelig :-D. Den innpakka osten blir som "cheecepoppers".. varm og skikkelig smeltet. Jeg lagde dette som kveldskos for første gang i går kveld, og mens jeg legger ut dette innlegget akuratt nå, så spiser jeg Kompisbrød igjen. Har en igjen på tallerkenen av tre totalt. Kjempegodt.

Man trenger: Toastloff (evt Lavkarbobrød om man vil kjøre Lavkarbomat).
Ost, vi er på Norvegiabølgen akuratt nå.
Meierismør
Bacon
Evt krydder. Peppermix er veldig godt på.

1. Smør meierismør på skivene og legg på passe med ost.

2. Krydder 

3. Brett skivene sammen og surr bacon rundt 

4. Stekes i ovnen til bacon er stekt. Min ovn slenger på grillen når den varmer opp.. så slang de inn mens grillen fortsatt jobbet litt for ekstra crispy bacon. Blir garantert godt uansett. :) Snu de halvveis.
Vær nøye med å få med all smeltet ost over på tallerkenen. 

Nytes gjerne med salat!! Kjempegodt. 

Kos dere med en skikkelig kveldskos.
Slår sikkert like bra ann hos barna som et litt mer spennende ostesmørbrød.

Ingen kommentarer: