Inspirert av Dalehaugen - En matblogg, stort sett, laget vi en fantastisk middag forrige uke.
Vi er glade i fisk i utgangspunktet vi, men spennende med nye smaker og nye retter.
Fant denne sånn tilfeldig og brukte det vi hadde for å lage en fantastisk matrett.
For å kopiere vår middag, trenger du:
- 4 naturell Ørretfileter. Gjerne helt vanlige frosne.
- 1 pakke med wok-grønnsaker
Til saus:
1,5 dl soyasaus
2-3 ss sitronsaft
salt og pepper
3 cm av fersk ingefær, altså en bit.
3-4 hvitløksfedd
1 grønn mild chili
- Hell godt med olivenolje i en stekepanne/wokpanne og fres
chili, hvitløk og ingefær som du på forhånd har kuttet i små biter.
- Wok så posen med grønnsaker (eller egenkuttede grønnsaker).
- Fisken stekes med evt litt salt/pepper, i en egen stekepanne. Snitt litt skinnet
og stek den sprø på den siden og passe lenge, og la den hvile den siste biten til gjennomstekt.
- Hell så over soyasaus og sitronsaft og passende mengde salt og pepper.
Server gjerne med litt ris :))
Takk til Dalehaugen for et godt middagsforslag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar