Pytt i panne lager man veldig lett selv, og man vet hva som er oppi også. Vi tar gjerne litt "ekstra" i, i forhold til slike ferdig-pakker i butikken. Vi steker i Extra Virgin Olivenolje, vi har også i gulrot og man kan fint bruke kålrot også f.eks.
Jeg bruker gjerne rent kjøtt eller skinke oppi, men torsdag hadde vi til en forandring hatt pølser til middag, fordi vi alle var slitne etter barnehage og jobb... og vi hadde mange pølser (uten melk) igjen når middag for fredag skulle lages.
Grønnsaker til oppkutting:
- 4-5 gulrøtter
- 10-12 Amadinepoteter med skall
- 2 gule løk
Dette kuttet jeg med mine geniale duppedings kjøpt på Ebay, min "Nicer Dicer Plus" som også selges på Tvshop i Norge for 5-600kr og jeg betalte rundt 150kr inkl porto. Kutter grønnsakene litt, for så å slenge de igjennom her og få lik størrelse på alle bitene og mindre slitne fingre :).
Ingredienser klare. Grønnsakene skal i ovnen først, ettersom pølsene allerede er stekt i panna fra før.
Her er grønnsaker kuttet, lagt over i dypforma med olivenolje. Bruker noen ganger paprikakrydder bare. Men denne gangen brukte jeg ingenting.
(løk, gulrot og potet)
Inn i ovnen ved 200-220grader, over og undervarme om man er tålmodig. Jeg slår ofte raskt over
på varmluft(inkl undervarme). Det stekes da ganske så fort og er klart til å spise gjerne etter bare et kvarter. Rør noen ggr og kontroller gulrot-bitene, det er de som tar lengst tid. Pølser også kuttet i småbiter ble med på de siste 5 minuttene av steketiden.
Serveres som det er på tallerken :)
Eventuellt med et stekt egg (med eller uten brødskive under).
God middag :D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar